Hemsidan! Din viktigaste kanal?

Ibland kan det vara svårt att veta vad man vill ha.  Hemsidan är din viktigaste kanal och det kan ibland vara svårt att veta vad man vill ha med på hemsidan, vad som krävs enligt EU lagen osv.  Vi gör vårt bästa för att att inga missförstånd ska ske och att inga obehagliga överraskningar kommer när det gäller priset.

När man beställer en hemsida har många olika uppfattningar om vad som ingår. Det som kan vara självklart för dig, kanske är tillägg som inte är det som “normalt” ingår i en hemsida. Vi vill så långt det går vara så specifika i vårt samtal med dig om vad du önskar dig och informera dig om vad som följer med när du får ett prisförslag från oss.

När det gäller en ehandelsplats kan en vidare diskussion behövas över telefon eller en träff, då denna är mer komplex och behoven så olika.

Ta några minuter och berätta för oss lite mer om dig och ditt företag. Detta ger oss  information vi behöver för att ge dig det mest exakta förslaget, som passar din budget och dina behov. När du skickat in det, så tar det ca 2-4 arbetsdagar för att få ditt förslag som är gjort just för dig. 

Prisförslag

Kundens beskrivning
    Vi behöver bilder (minst 10-15) och textmaterial (text / innehåll) som kommer att användas i din layout / design, för att vi ska kunna börja designarbetet
    Ex. Cockies, köpvillkor osv